Windows Media Player i problem z pobieraniem plików - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Windows Media Player i problem z pobieraniem plików (/windows-media-player-i-problem-z-pobieraniem-plikow-2670-t) |
Windows Media Player i problem z pobieraniem plików - RaHmen - 25.11.2009 14:38 Witam. Mam następujący problem z pobieraniem jakiegokolwiek mp3 z internetu Gdy nacisnę pobierz pokazuje się Windows Media Player i następuje buforowanie oraz odtwarzanie zamiast pobierania :-/ Proszę o waszą Pomoc. Z góry dziękuje i pozdrawiam. RE: WMP zamiast pobierz - slump - 25.11.2009 15:18 Z jakiej przeglądarki korzystasz?? w Fx masz w narzędzia dalej opcje i w nich aplikacje tam możesz ustawiać co robić z jakim rodzajem pliku. RE: WMP zamiast pobierz - RaHmen - 25.11.2009 15:25 Mam Fx i IE i Opere i na każdej przeglądarce mam to samo. W Fx nie pomaga zmiana opcji. RE: WMP zamiast pobierz - slump - 25.11.2009 16:05 A jak wybierzesz tam zawsze pytaj tez nie? W ogóle korzystasz z WMP12 czy nie chcesz go mieć? RE: WMP zamiast pobierz - RaHmen - 25.11.2009 18:54 Korzystam z niego. Wogóle nic nie wyskakuje zadne okienko tylko otwiera się wmp i buferuje :/ |