![]() |
Rozwiązany Problem z programem FRAPS - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Rozwiązany Problem z programem FRAPS (/problem-z-programem-fraps-26509-t) |
Problem z programem FRAPS - koalas - 10.09.2012 16:08 Witam. Mam pytanie: jak uruchomić program FRAPS na koncie użytkownika standardowego bez ciągłego podawania hasła Administratora? Bo czasami Admina nie ma w domu i nie mogę uruchamiać frapsa :-/, a Camtasia Studio według mnie to syf... Proszę o pomoc. System: Windows 7 Home Premium RE: Problem z programem FRAPS. - thermalfake - 10.09.2012 22:49 Niestety tak jest fraps skonstruowany, że bez praw admina na zwykłym koncie nie odpali. Skoro jest hasło na koncie to na pewno nadzorca tego sprzetu Ci go nie wyjawi. ![]() Oczywiście we właściwościach w zakładce zgodność możesz zaznaczyć "uruchom jako administrator" ale i tak za każdym razem hasełko będzie do wklepania |