![]() |
Karta Sieciowa Atheros AR5007EG Wi-FI nie działa - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Sieci komputerowe (/sieci-komputerowe-16-f) +--- Wątek: Karta Sieciowa Atheros AR5007EG Wi-FI nie działa (/karta-sieciowa-atheros-ar5007eg-wi-fi-nie-dziala-2636-t) |
Karta Sieciowa Atheros AR5007EG Wi-FI nie działa - Minior - 23.11.2009 23:06 Witam! Mam problem z wi-fi na komputerze (Windows 7 Home Premium, Karta Sieciowa Atheros AR5007EG. Laptop Samsunga Jeden z nowszych modeli specjalnie pod Win 7), gdy próbuję połączyć się z liveboxem (Sieć jest wykryta) natychmiast wyskakuje mi błąd (Gdy zabezpieczę WPA dopiero po podaniu klucza). "System Windows nie mógł nawiązać połączenia z siecią <NazwaSieci>". Dodam, że posiadam także przenośną kartę wi-fi USB tp-linka przez która też się nie mogę połączyć (Przez PSP też) Choć sieć jest wykrywana z silnym sygnałem. Proszę o pomoc i z góry dziękuje.[/font] RE: Karta Sieciowa Atheros AR5007EG Wi-FI nie działa - Romanek100 - 24.11.2009 10:00 Musisz wejść we właściwości połączenia Wi-Fi i tam wpisać klucz WEP - - bo jak go wpisujesz w okienku "Połącz z siecią" to Windows robi 'sztuczki" i czasami wpisuje sobie co chce. RE: Karta Sieciowa Atheros AR5007EG Wi-FI nie działa - Minior - 24.11.2009 10:29 Nawet jak odbezpieczę sieć to nie działa, obrazu wyskakuje że nie może się połączyć. Myślę że może być to jakiś problem z synchronizacją z liveboxem, muszę sprawdzić czy inne sieci działają. |