![]() |
Rozwiązany Uszkodzona karta graficzna nie jestem pewien - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Rozwiązany Uszkodzona karta graficzna nie jestem pewien (/uszkodzona-karta-graficzna-nie-jestem-pewien-26314-t) |
Uszkodzona karta graficzna nie jestem pewien - NorDez - 04.09.2012 09:33 Witam ! Rano po włączeniu komputera pojawił się niebieski ekran z informacją o wadliwie działającym sterowniku karty graficznej.Przeinstalowałem sterowniki ale system nie chce się uruchomić w pełnej rozdzielczości(1680x1050).W trybie awaryjnym działa.Podejrzewam że padła karta graficzna NVidia 7300GT.Jak to można sprawdzić ? Nie posiadam drugiej karty aby móc sprawdzić. Problem rozwiązałem.Jakimś cudem przestawiło się coś w systemie i na liście brak było sterowników mojego monitora. Uszkodzona karta graficzna nie jestem pewien (rozwiązany) - LadyInBlue - 04.09.2012 19:38 Wątek rozwiązany. |