![]() |
Problem z uruchamianiem się Windows Messengera przy starcie systemu - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Problem z uruchamianiem się Windows Messengera przy starcie systemu (/problem-z-uruchamianiem-sie-windows-messengera-przy-starcie-systemu-26289-t) |
Problem z uruchamianiem się Windows Messengera przy starcie systemu - sandra - 03.09.2012 15:02 przy uruchomieniu kompa od razu uruchamia mi sie program Windows live Messenger jak sie go pozbyc ? nie moge go nigdzie znalezc i nie moge usunac przez panel sterowania z gory za pomoc dziekuje RE: windows live messenger - peciaq - 03.09.2012 15:55 Otwórz go i w opcjach poszukaj 'Uruchamiaj przy starcie Windows' i odznacz to. RE: windows live messenger - sandra - 03.09.2012 17:03 (03.09.2012 15:55)peciaq napisał(a): Otwórz go i w opcjach poszukaj 'Uruchamiaj przy starcie Windows' i odznacz to. nie moge go uruchomic domaga sie hasła a ja go niemam RE: windows live messenger - Portator - 03.09.2012 17:16 W menu Start wpisz: msconfig kliknij i wybierz zakładkę Uruchamianie. Znajdź Mwssengera i odznacz. Potem zastosuj i ok. RE: windows live messenger - peciaq - 03.09.2012 19:30 No tak to jest dobre rozwiązanie ale potem przy każdym przypadkowym uruchomieniu np. Outlooka będzie trzeba tą czynność powtarzać. Lepiej by było chyba go wyłączyć w składnikach Windows... Jaką masz wersję systemu? RE: windows live messenger - sandra - 04.09.2012 19:23 (03.09.2012 19:30)peciaq napisał(a): No tak to jest dobre rozwiązanie ale potem przy każdym przypadkowym uruchomieniu np. Outlooka będzie trzeba tą czynność powtarzać. Lepiej by było chyba go wyłączyć w składnikach Windows... wersje systemu ? windows czy messenger sory ale jestem leyek RE: Problem z uruchamianiem się Windows Messengera przy starcie systemu - peciaq - 05.09.2012 19:01 Zastosuj się do notki z 1 posta (wielkie litery, polskie znaki). Co do problemu - pytam o wersję twojego SYSTEMU, czyli np. Windows 7 Home Premium albo Professional, albo Ultimate i bity (32 czy 64). RE: Problem z uruchamianiem się Windows Messengera przy starcie systemu - sandra - 06.09.2012 16:07 Mój system to Windows 7 Home Premium |