![]() |
Rozwiązany Modem i brak dostępu do internetu - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Sieci komputerowe (/sieci-komputerowe-16-f) +--- Wątek: Rozwiązany Modem i brak dostępu do internetu (/modem-i-brak-dostepu-do-internetu-26247-t) |
Modem i brak dostępu do internetu - Akaido - 01.09.2012 15:30 Witam. Mam taki oto problem. Od rana przy podłączeniu do internetu nie mam do niego dostępu. Cały czas jest ten żółty trójkąt. W modemie świeci się tylko ROWER, DS i Link. Modem Cisco a net z Vectry. ![]() RE: Modem i brak dostępu do internetu - kamilx94 - 01.09.2012 19:04 może masz przestarzałe sterowniki, sprawdź. RE: Modem i brak dostępu do internetu - LadyInBlue - 01.09.2012 19:16 Mam takie pytanko: a masz TV kablową? ![]() RE: Modem i brak dostępu do internetu - Akaido - 01.09.2012 20:36 Sterowniki aktualne. Telewizję mam z cyfrowego polsatu. Ale problem w tym ze to modem nie włącza sie do sieci. Tzn nie swieci sie lampka online. A DS miga. Jak nawet Mialem nieraz kompa wyłączonego to jak sam modem był włączny to sie paliło światełko online. A teraz nie. ![]() RE: Modem i brak dostępu do internetu - kamilx94 - 01.09.2012 20:56 zrestartuj cały modem tj. wyjmij baterie jeżeli jest i ogólnie wszystko. odinstaluj aplikacje z modem np. przez "Your Unin-staller" żeby wszystko usunęło i zainstaluj wszystko na nowo. albo czasami mają przerwę z sieci. RE: Modem i brak dostępu do internetu - LadyInBlue - 01.09.2012 21:31 Dociśnij kabel od kablówki, może się obluzował, sprawdź czy wtyczka dobrze się trzyma. RE: Modem i brak dostępu do internetu - Akaido - 02.09.2012 09:39 Teraz już palą się lampki. Tylko teraz internet strasznie wolno chodzi. Mam neta 16mb. :c Lampki od: DS, US i Online palą sie na pomarańczowo. Reszta na zielono. :c RE: Modem i brak dostępu do internetu - Akaido - 02.09.2012 11:45 Już jest dobrze. Kabel z innej strony się poluzował. Dziękuję i przepraszam. ^^ Modem i brak dostępu do internetu (rozwiązany) - peciaq - 02.09.2012 12:33 Wątek rozwiązany. |