Problem z połączeniem sieciowym - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Problem z połączeniem sieciowym (/problem-z-polaczeniem-sieciowym-26219-t) |
Problem z połączeniem sieciowym - Tahu - 31.08.2012 19:25 Ja również mam problem z kartą sieciową Airlive WT-2000PCI - Sygnał często słabnie nawet zanika. Router to Pentagram Cerbus, laptop z Windowsem XP nie ma absolutnych problemów. Nie ma mowy o złych sterownikach ponieważ zainstalowałem te z dołączonej płyty, wraz z programem do obsługi karty. Normalnie używam Windowsa do połączeń, bo większość prób połączenia przez program kończy się "ograniczeniem łącznośći" ,czyli całkowitym brakiem. Co do ustawienia ,aby Windows konfigurował sieci to nie wiem gdzie to się znajduje - niestety w 7 jestem nowy i od razu zacząłem lecieć z grami.Wiem że granie przez wifi nie jest wskazane ,ale chwilowo nie ma mowy o ciągnięciu kabla . |