![]() |
Nie mogę zmieć lokacji sieci - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Sieci komputerowe (/sieci-komputerowe-16-f) +--- Wątek: Nie mogę zmieć lokacji sieci (/nie-moge-zmiec-lokacji-sieci-26206-t) |
Nie mogę zmieć lokacji sieci - vedag - 30.08.2012 23:20 Witam Problem polega na tym, że nie mogę sie połączyć z netem.Wifi Sieć widzi, łączy ale wyskakuję ,,ograniczony dostęp,, Lapek był używany w hot spocie i lokacja sieci została użyta jako ,,publiczny,, Problem w tym, że nie mogę zmieć ani na domową czy firmową. W ogóle nie da się na to kliknąć. Siec jest ok bo piszę z drugiego laptopa.(miałem podobnie ale jak zminiłem na firmową połączyło, z publkiem nie chciało ) Siec usuwałem, zapore Win. wyłączyłem. Nic. Co mam zrobić? Scalanie też nie pomogło, nie mogę zmienić nazwy. Jestem w kropce Help RE: Nie mogę zmieć lokacji sieci. - thermalfake - 31.08.2012 00:07 Proszę na początek podać wyniki wpisując komendy do wiersza poleceń ipconfig/all netsh wlan show all Fajnie by było zobaczyć czy w usługach systemowych (services.msc) działa sobie usługa Rozpoznawanie lokalizacji w sieci (NlaSvc) i czy ma ustawione uruchamianie automatyczne. RE: Nie mogę zmieć lokacji sieci. - vedag - 31.08.2012 13:29 (31.08.2012 00:07)thermalfake napisał(a): Proszę na początek podać wyniki wpisując komendy do wiersza poleceń Prosze,Nazwa sieci z którą mam problem NETIA SPOT Możesz opisać krok po kroku co mam zrobić w tych usługach systemowych? Mam angielską wersje wina |