Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Dziwny problem z woluminem F: - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Forum (/forum-1-f)
+--- Dział: Kosz (/kosz-3-f)
+--- Wątek: Dziwny problem z woluminem F: (/dziwny-problem-z-woluminem-f-2602-t)

Dziwny problem z woluminem F: - djk_25 - 22.11.2009 13:50

witam serdecznie

aktualizowalem Viste Home Premium do 7 Ultimate. wszystko bylo ok przez tydzien, system bardzo ladny (chociaz jestem przekonany, ze rownie dobrze moglbyc to duzy service pack do Visty, ale Microsoft stwierdzil, ze moze na tym zarobic). po tygodniu pracy z nim, zniknal z menu Moj Komputer dysk zewnetrzny USB Toshiba 1TB. Przez jakis czas nie wiedzialem o co chodzi, wiec szperalem w Moj Komputer (PPM na ikonie / zarzadzaj) i zmienilem litere dysku na X: O dziwo dysk sie pojawil.

I wlasnie tu zaczyna sie problem. Moj komputer nie wykrywa zadnych urzadzen, ktorym przypisuje litere F: a przypisuje ja kazdemu urzadzeniu ktore podlaczam (pendrajwy, internet iPlus, dyski USB). Za kazdym razem musze wchodzic w zarzadzanie dyskami i zmieniac wolumin urzadzenia na inny niz F: zaznaczam, ze nie mam zainstalowanych zadnych Daemonów, Alkoholi i inych programow do wirtualnych napedow.

bardzo prosze o pomoc

dziekuje i pozdrawiam