![]() |
dziwny problem ze sterownikami Catalyst - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: dziwny problem ze sterownikami Catalyst (/dziwny-problem-ze-sterownikami-catalyst-25787-t) |
dziwny problem ze sterownikami Catalyst - bzz - 15.08.2012 14:40 Ja mam problem z migotaniem obrazu przy grach i przy uruchamianiu (odświeżaniu) filmów na YT. Na pół sekundy pojawiają się paski na całym ekranie, co ciekawe problem ustępuje kiedy monitor jest podłączony jednocześnie przez DVI (domyślnie) i HDMI a ekran rozszerzony lub powielony. Mam Intela core 2Duo 2.33, 7 x64 professional sp1, kartę AMD Radeon 6570, a komp generalnie Dell Optiflex 755 z 4GB RAMu. Mam najnowszą wersję Catalyst 12.6, przy próbach odinstalowania, naprawienia wysadzała system do Blue Screena. W końcu min. przy pomocy CCleanera udało się odinstalować i zainstalować na nowo ale problem nadal istnieje. Będę wdzięczny za pomoc, bo jestem w tym temacie zbyt doświadczony i już brakuje mi pomysłów. |