Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Brak dźwięku, nie mogę zainstalować sterowników: Asus P5Q SE/R - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Software (/software-27-f)
+---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f)
+---- Wątek: Brak dźwięku, nie mogę zainstalować sterowników: Asus P5Q SE/R (/brak-dzwieku-nie-moge-zainstalowac-sterownikow-asus-p5q-se-r-25738-t)

Brak dźwięku, nie mogę zainstalować sterowników: Asus P5Q SE/R - PabloWRz - 14.08.2012 17:18

Witam mam spory problem. Otóż nie mogę poradzić sobie z zainstalowaniem sterowników do karty dźwiękowej (zintegrowanej).

Zrobiłem dziś zamianę płyty głównej z ASUS M2N4-SLI na Asus P5Q SE/R. Wszystko poszło gładko i sprawnie poza kartą dzwiękową. Odinstalowałem stare sterowniki i zainstalowałem nowe myślę, że właściwe z tej stronki z supportu Asusa także próbowałem. Wszystko się instaluje elegancko, później restart i nadal mam krzyżyk przy ikonce głośniczka na pasku obok zegara po prawej a w menadżerze urządzeń takie coś:

[Obrazek: 3a65f3daeaff5415m.jpg]

Kiedy odinstaluje sterowniki menadżer pokazuje to co u góry kiedy kliknę prawym odinstaluj w menadżerze po restarcie windows sam instaluje niby coś i jest dalej tak jak na obrazku powyżej.

Próbowałem i nie mogę otworzyć pliku mp3 filmy działają ale dźwięku nie ma. Nie wiem już co robić pomocy!!

Aha system to Windows 7 Professional 64