![]() |
C-Media - mikrofon nie działa a głośniki działają - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: C-Media - mikrofon nie działa a głośniki działają (/c-media-mikrofon-nie-dziala-a-glosniki-dzialaja-25695-t) |
C-Media - mikrofon nie działa a głośniki działają - Hellamon - 12.08.2012 18:15 Witam. Mam duży problem z sterownikiem audio. Mam problem. C-media nie wykrywa mi mikrofonu, chociaż głośnik działa. Dane: Motherboard: MICRO-STAR INTERNATIONAL MODEL MOTHERBOARD: MS-7046 Model karty dźwiękowej: Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller [B-1] RE: C-Media - mikrofon nie działa a głosniki działają - thermalfake - 13.08.2012 00:23 Podejrzewam, że to nie jednak ten sterownik jaki jest obecnie zainstalowany chociaż działa dźwięk. Druga rzecz jesteś w bardzo kiepskiej sytuacji bo ta płyta była przeznaczona na rynek OEM czyli np dla Mediona. W takich produktach MSI nie udziela żadnych informacji na stronie ani wsparcia technicznego. Jakimś ratunkiem może być podanie identyfikatora sprzętowego z managerza urządzeń i szukanie według niego. |