![]() |
GTA IV wyłącza się po podmianie samochodu - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Gry (/gry-29-f) +---- Wątek: GTA IV wyłącza się po podmianie samochodu (/gta-iv-wylacza-sie-po-podmianie-samochodu-25674-t) |
GTA IV wyłącza się po podmianie samochodu - Zguba25 - 11.08.2012 23:21 Witam mój problem polega na tym, iż grałem sobie zwyczajnie w GTA IV robiłrm misje itp. nie było żadnych problemów. Wczoraj strzelił mi do łba pomysł aby podmienić samochody ( wkleiłem skórke lamborghini przez program Stark IV ) i od tego czasu, gra po ok 2-3 minutach wyłącza się mógłbym zainstalować jeszcze raz, tyle że szkoda mi trochę mojego postępu, a jak powszechnie wiadomo instalacja takiej gry nie trwa krótko W tej właśnie sprawie zwracam się o pomoc do ekspertów. Może pomożecie ![]() Pozdrawiam. Zguba25 RE: Problem z GTA IV - SouzuK - 11.08.2012 23:36 Hmm.. To że nowy model auta trochę bardziej wymaga od sprzętu, co jest powodem wyłączenia gry to chyba odpada. xD Spróbuj wgrać model oryginalny, gdzieś na necie powinieneś znaleźć. ![]() RE: Problem z GTA IV - Zguba25 - 11.08.2012 23:41 tylko czy ja sie teraz połapię bo jest też taka przygoda,ga ja to auto chciałem podmienić za super gt i tak zrobiłem, ale super gt zostało nietknięte i skórka została podmieniona za samochód domyslny dla tej skórki ... PS.Spróbujesz oryginalny model ? Nie moge znaleźć ![]() RE: Problem z GTA IV - mariuszfuz - 11.08.2012 23:59 A błąd ci jakiś wyskakuję? RE: Problem z GTA IV - peciaq - 12.08.2012 02:31 A jakiegoś poprzedniego save'a nie masz po prostu? Czy tam checkpointa? Nie wiem jak to w GTA IV wygląda, bo nie grałem. RE: Problem z GTA IV - Zguba25 - 12.08.2012 17:24 ja podmieniłem pliki gry ( skórki ) to co innego niż wpisywanie kodów i żaden błąd nie wyskakuje ok, jestem zmuszony zainstalować gta od nowa nauczka na przyszłość ![]() ![]() |