Zawieszanie się i sporadyczna intensywna praca dysku (duże zużycie zasobów) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Zawieszanie się i sporadyczna intensywna praca dysku (duże zużycie zasobów) (/zawieszanie-sie-i-sporadyczna-intensywna-praca-dysku-duze-zuzycie-zasobow-25639-t) |
Zawieszanie się i sporadyczna intensywna praca dysku (duże zużycie zasobów) - krymuc - 10.08.2012 19:43 (10.12.2011 12:04)gutierrez napisał(a): To niestety raczej też nie to, temperatura procka wynosi zazwyczaj około <60 stopni, max 65, od początku tak było -- zarówno temperatura jak i zawiechy. POMOCY BO ZARAZ LAPEK BĘDZIE LECIAŁ mam ten sam problem opisany wyżej. zwiechy na jakiś czas ..100% aktywność dysku i w ogóle każdy proces na dysku jest po kilka albo kilkanaście razy..lapek jest nowy dell inspirion i7 8 GB ramu ..nie pomogło przeinstalowanie systemu..co dalej robić? zaraz po tym jak go kupiłem padł mi w nim dysk ..w serwisie wymieniono na nowy..tak mi napisali, ale jest nadal masakra nie da się pracować! |