Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Modern Warfare 2 i problem z padem - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Hardware (/hardware-28-f)
+--- Wątek: Modern Warfare 2 i problem z padem (/modern-warfare-2-i-problem-z-padem-2557-t)

Modern Warfare 2 i problem z padem - oLiK - 20.11.2009 11:33

Czy jest możliwość grania w te grę na padzie (Logitech Dual Action)?
Obecnie Windows 7 wykrywa pada ale w w grze nie ma takiej opcji żeby zmienić klawiaturę na pada ! proszę o pomoc

RE: Modern Warfare 2 i problem z padem - piter_praga - 21.11.2009 18:37

Oczywiście że da się, gra obsługuje pady na 100%
Nie wiem jak z twoim modelem.

RE: Modern Warfare 2 i problem z padem - oLiK - 21.11.2009 19:58

(21.11.2009 18:37)piter_praga napisał(a):  Oczywiście że da się, gra obsługuje pady na 100%

Ale to grałeś w to na padzie na Win 7 ?

RE: Modern Warfare 2 i problem z padem - BarakaPL - 22.11.2009 07:27

(21.11.2009 18:37)piter_praga napisał(a):  Oczywiście że da się, gra obsługuje pady na 100%

Testowales? nawet na forum producenta gry, jest temat o tym. Nie da sie grac na padzie..i koniec

RE: Modern Warfare 2 i problem z padem - BarakaPL - 24.11.2009 06:31

(23.11.2009 23:08)zecik napisał(a):  pewno kolejne zabezpieczenie na inne pady, ze bedzie tylko mozna pograc kompatybilnymi z xboxem i ps3 tak jak to ma miejsce z terminatorem salvation ;p

mam dokladnie ten sam pad ;p i gra tez mi go nie wykrywa ;p na dniach mi przysla chillstrema to sproboje ;p ale ale mam pewien program do bindowania klawiatury na pada ;p tak ze w counter strike normalnei na serwerze na internecie gralem padem Zacieszacz wiec bez problemu ustawisz sobie pod warfare 2 ;p tu jest program http://www.redcl0ud.com/controlmk/index.html dodajesz pada, potem zobacz sobie w pudelku z gra ustawienie klawiszy i binduj je na przyciski od pada ;p galki tez mozesz zbindowac jako emulacja z myszka ;p czasem jak leze na wyrku to lubie sobie padem posmigac po necie Cwaniak jak bedziesz mial klopoty z konfiguracja to pisz, zgram jakis filmik demonstacyjny co i jak ;p

Musze Cie zmartwic, mam pada z xklocka i tez nie dziala. Co do programu, trzeba potestowac.