Rozwiązany Kompozycja systemu zmienia się na podstawową po uruchomieniu GTA SA - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Gry (/gry-29-f) +---- Wątek: Rozwiązany Kompozycja systemu zmienia się na podstawową po uruchomieniu GTA SA (/kompozycja-systemu-zmienia-sie-na-podstawowa-po-uruchomieniu-gta-sa-25566-t) |
Kompozycja systemu zmienia się na podstawową po uruchomieniu GTA SA - Damix - 07.08.2012 07:20 Witam Słuchajcie,mam problem,kupiłem sobie Gta Sa i nie mogę jej uruchomić,gdyż pisze mi,że schemat kolorów został zmieniony na podstawowy.Gdy klikam na ikonkę robi się czarny ekran na sekundę i zmieniają się kolory(informacja w prawym dolnym rogu),poczym po 10 sekundach znów robi się ekran czarny na sekunde i wracam już na pulpit.Gdy zmieniałem tło pulpitu wtedy nic kompletnie się nie działo a gdy zmieniałem kompatybilność gry z windows XP czy Vista czy jakiś inny też nic się nie działo,pisało tylko,że " czy chcę by ten program(gta) na wprowadzenie zmian na komputerze,co dziwne wydawca tej gry pisze że jest nieznany a kupowałem orginał w saturnie:-/ gdy klikałem "tak" to samo,"schemat kolorów...." proszę Was o pomoc mós system Windows 7 Home premium procesow intel core i3 2.10 Ghz zainstalowana pamięć ram to 4 GB typ systemu to 64 bitowy system operacyjny oczywiście orginalny kupiony w sklepie pamięci mam duuużo na dysku proszę o pomoc RE: Kompozycja systemu zmienia się na podstawową po uruchomieniu GTA SA - peciaq - 07.08.2012 11:21 Spróbuj uruchomić w trybie zgodności z XP i do tego jako administrator w tym samym czasie. RE: Kompozycja systemu zmienia się na podstawową po uruchomieniu GTA SA - Damix - 07.08.2012 11:47 Zainstalowałem jakiś programiki z netu i gra ładuje się 30 sekund poczym mam informację że program gta_sa przestał działać,co należy teraz zrobić? działa mi bez płyty bo craka mam bo też gdzieś czytałem ze odpali i faktycznie odpaliło ale teraz pisze że program przestał działać RE: Kompozycja systemu zmienia się na podstawową po uruchomieniu GTA SA - peciaq - 07.08.2012 14:37 Co to znaczy 'programiki z neta'? Jakie programy? Do czego? RE: Kompozycja systemu zmienia się na podstawową po uruchomieniu GTA SA - Damix - 07.08.2012 16:29 jakieś patche do gry ze strony ich czy co...teraz już gra działa przez tą gre chyba karta sieciowa mi się odłączyła,ktoś wie dlaczego może? to trochę dziwne... edit:gra już działa w pełni |