![]() |
Rozwiązany Szukam prostego motywu bez funkcji Aero - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Windows 7 (/windows-7-4-f) +--- Dział: Multimedia i dodatki (/multimedia-i-dodatki-7-f) +---- Dział: Kompozycje (/kompozycje-33-f) +---- Wątek: Rozwiązany Szukam prostego motywu bez funkcji Aero (/szukam-prostego-motywu-bez-funkcji-aero-25542-t) |
Szukam prostego motywu bez funkcji Aero - Lifemaus - 06.08.2012 11:39 Witam. Tak jak w temacie szukam prostego motywu do siódemki bez efektu Aero, żeby nie obciążał mi systemu. I nie było w nim żadnych "bajeranckich" przycisków po prostu ma być PROSTY ![]() Pozdrawiam. RE: Szukam prostego motywu do Windows 7 bez Aero. - peciaq - 06.08.2012 15:23 Spróbuj np. na deviant art'cie pod hasłami 'simple Windows 7' 'without aero' czy coś tego typu. RE: Szukam prostego motywu do Windows 7 bez Aero. - Lifemaus - 06.08.2012 15:25 Ok, poszukam. Właśnie tam szukałem też ale z reguły są z Aero. Owszem można wyłączyć przezroczystość ale to już raczej nie to, więc wole bez. Dzięki za odpowiedź. RE: Szukam prostego motywu do bez funkcji Aero - peciaq - 06.08.2012 15:29 Szczerze to nie wiem czy znajdziesz motyw bez Aero. Jest funkcja wyłączenia więc raczej nikt nie będzie specjalnie robił motyw bez tego, skoro można po prostu wyłączyć. RE: Szukam prostego motywu do bez funkcji Aero - Lifemaus - 06.08.2012 15:37 Aha. Właściwie to racja, jest to możliwe, więc teraz muszę poszukać fajnego motywu ale z Aero ![]() RE: Szukam prostego motywu do bez funkcji Aero - peciaq - 06.08.2012 15:45 Na samym deviant art można spędzić godziny przeszukując motywy ![]() RE: Szukam prostego motywu do bez funkcji Aero - Lifemaus - 06.08.2012 15:49 Dzięki ![]() Temat do zamknięcia. Pozdrawiam ![]() Szukam prostego motywu do bez funkcji Aero (rozwiązany) - peciaq - 06.08.2012 15:50 Wątek rozwiązany. |