Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Rozwiązany Szukam prostego motywu bez funkcji Aero - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Windows 7 (/windows-7-4-f)
+--- Dział: Multimedia i dodatki (/multimedia-i-dodatki-7-f)
+---- Dział: Kompozycje (/kompozycje-33-f)
+---- Wątek: Rozwiązany Szukam prostego motywu bez funkcji Aero (/szukam-prostego-motywu-bez-funkcji-aero-25542-t)

Szukam prostego motywu bez funkcji Aero - Lifemaus - 06.08.2012 11:39

Witam.
Tak jak w temacie szukam prostego motywu do siódemki bez efektu Aero, żeby nie obciążał mi systemu. I nie było w nim żadnych "bajeranckich" przycisków po prostu ma być PROSTY Uśmiechnięty

Pozdrawiam.

RE: Szukam prostego motywu do Windows 7 bez Aero. - peciaq - 06.08.2012 15:23

Spróbuj np. na deviant art'cie pod hasłami 'simple Windows 7' 'without aero' czy coś tego typu.

RE: Szukam prostego motywu do Windows 7 bez Aero. - Lifemaus - 06.08.2012 15:25

Ok, poszukam. Właśnie tam szukałem też ale z reguły są z Aero. Owszem można wyłączyć przezroczystość ale to już raczej nie to, więc wole bez. Dzięki za odpowiedź.

RE: Szukam prostego motywu do bez funkcji Aero - peciaq - 06.08.2012 15:29

Szczerze to nie wiem czy znajdziesz motyw bez Aero. Jest funkcja wyłączenia więc raczej nikt nie będzie specjalnie robił motyw bez tego, skoro można po prostu wyłączyć.

RE: Szukam prostego motywu do bez funkcji Aero - Lifemaus - 06.08.2012 15:37

Aha. Właściwie to racja, jest to możliwe, więc teraz muszę poszukać fajnego motywu ale z Aero Cwaniak Generalnie to jak szukam motywu to patrze czy nie jest on cały czarny ( chodzi mi o kolorystykę ) i nie ma jakichś dziwnych przycisków, lubię proste motywy tak jak już w temacie napisałem. Co jak co ale dziękuję za pomoc.

RE: Szukam prostego motywu do bez funkcji Aero - peciaq - 06.08.2012 15:45

Na samym deviant art można spędzić godziny przeszukując motywy Uśmiechnięty na pewno coś znajdziesz, powodzenia

RE: Szukam prostego motywu do bez funkcji Aero - Lifemaus - 06.08.2012 15:49

Dzięki Uśmiechnięty Właśnie widziałem ile tam jest tych motywów :O
Temat do zamknięcia.

Pozdrawiam Uśmiechnięty

Szukam prostego motywu do bez funkcji Aero (rozwiązany) - peciaq - 06.08.2012 15:50

Wątek rozwiązany.