Nokia 6300 + Windows 7 x64 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Nokia 6300 + Windows 7 x64 (/nokia-6300-windows-7-x64-25357-t) |
Nokia 6300 + Windows 7 x64 - MAciachPaN - 29.07.2012 16:22 Witam posiadam nokie 6300 znalezioną w pociągu ;] ale ma kod zabezpieczający i kod zabezpieczający na kartę podłączyłem ją do kompa wyświetliło mi się instalacja nokia usb rom i zakończone niepowodzeniem ma ktoś jakiś pomysł szukałem w google ale nic nie znalazłem po prostu brak sterowników. RE: Nokia 6300 + Windows 7 x64 - thermalfake - 29.07.2012 18:26 Regulamin §2 Treści na forum 1. Użytkownik nie może publikować wiele razy tej samej treści , przekazów reklamowych (z wyjątkiem przypadków, w których użytkownik otrzymał aprobatę Administracji), treści uznanych powszechnie za naganne moralnie i społecznie niewłaściwe , treści naruszających zasady powszechnie uznawane przez społeczność internetową, treści sprzecznych z prawem lub nakłaniających do złamania go...." Próbujesz złamać nadane zabezpieczenia przez kogoś. Także jeśli znalazłeś to oddaj nie swoją własność choćby do Biura Rzeczy Znalezionych na PKP. |