Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Narzędzie do naprawy systemu podczas uruchamiania - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f)
+--- Wątek: Narzędzie do naprawy systemu podczas uruchamiania (/narzedzie-do-naprawy-systemu-podczas-uruchamiania-25318-t)

Narzędzie do naprawy systemu podczas uruchamiania - Magik1714 - 27.07.2012 18:03

Witam serdecznie.

Mam pewien problem. Od kilku dni mój laptop nie chce wejść do systemu ponieważ uruchamia "narzedzie do naprawy systemu". Próbowałem tryb awaryjny, lub uruchom system normalnie lecz nic nie działa ponieważ automatycznie włącza to narzędzie do naprawy. Próbowałem również poczekać by znalazł w końcu błąd więc zostawiłem włączony laptop na noc lecz bez skutku. Czy mogę w jakiś sposób w tej sytuacji naprawić lub przywrócić system ? Nie chciałbym nie legalnego oprogramowania a na nowe mnie nie stać więc czy można na to coś poradzić ?

RE: Narzedzie do naprawy systemu podczas uruchamiania - ctarx - 27.07.2012 18:20

Tutaj jest podobny wątek: Klik
Spróbuj zastosować się do tych porad.

RE: Narzedzie do naprawy systemu podczas uruchamiania - thermalfake - 28.07.2012 09:07

Możesz udostępnić zrzut ekranu jakie błędy pokazał ?
Oczywiście przywracanie systemu to opcja ostateczna po archiwizacji danych.
Skoro na nowe oprogramowanie nie stać to aby zapobiec takim sytuacjom w przyszłości trzeba wykonać nośniki przywracania fabrycznego systemu (oczywiście jeśli partycja recovery nie była ruszona). Więcej szczegółów po podaniu marki/modelu laptopa.