![]() |
Nie można zapisywać plików: odmowa dostępu - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Nie można zapisywać plików: odmowa dostępu (/nie-mozna-zapisywac-plikow-odmowa-dostepu-25317-t) |
Nie można zapisywać plików: odmowa dostępu - jupik123 - 27.07.2012 18:02 Witam drodzy forumowicze! Mam problem z zapisanie pliku. Podczas zapisu wyskakuje błąd odmowa dostępu, szukałem na forach, że może to być spowodowane tym, że nie dany użytkownik nie posiada praw administratorskich, jednak ja jestem jedynym użytkownikiem i prawa administratora zostały mi nadane z góry, więc nie wiem skąd ten błąd. Proszę o pomoc. RE: PROBLEM Z ZAPISEM - Portator - 28.07.2012 08:28 Witaj. Co rozumiesz przez nadanie praw administratora z góry? Widocznie ich nie masz lub plik ma atrybut Tylko do odczytu. RE: PROBLEM Z ZAPISEM - thermalfake - 28.07.2012 10:47 Pokaż screen PPM na plik, właściwości, zakładka zabezpieczenia, kliknij na użytkownika, daj edytuj. |