![]() |
Reinstalacja Windows 7 z powodu wirusa - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Instalacja i aktualizacja Windows 7 (/instalacja-i-aktualizacja-windows-7-8-f) +--- Wątek: Reinstalacja Windows 7 z powodu wirusa (/reinstalacja-windows-7-z-powodu-wirusa-25064-t) |
Reinstalacja Windows 7 z powodu wirusa - ryba17 - 18.07.2012 12:37 Witam. Może to będzie głupie pytanie,ale nie wiem co zrobić i chciałbym prosić o poradę. Mam laptopa MSI GE600 z zainstalowanym Windowsem 7 Home Premium przy zakupie.Popełniłem błąd,ponieważ zaraz po zakupie nie wykonałem kopii bezpieczeństwa i teraz jest mały problem. Otóż dysk systemowy jest w tym momencie zainfekowany i kompletnie nie wiem co mam zrobić. Wykonać kopię bezpieczeństwa i wykonać reinstalacje,czy może powinienem zrobić coś innego? Pozdrawiam ![]() RE: Reinstalacja Windows 7 z powodu wirusa - peciaq - 18.07.2012 13:29 Najpierw spróbuj wyleczyć dysk. Przeskanuj system dogłębnie programem Malwarebytes AntiMalware i skanerem online ESET Online Scanner. RE: Reinstalacja Windows 7 z powodu wirusa - thermalfake - 18.07.2012 15:15 Dla bezpieczeństwa najpierw MSI BurnRecovery. |