Instalacja sterowników ATI Radeon 3470 HD - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Instalacja sterowników ATI Radeon 3470 HD (/instalacja-sterownikow-ati-radeon-3470-hd-25028-t) |
Instalacja sterowników ATI Radeon 3470 HD - freju - 17.07.2012 10:30 Witam, sciagam pakiety catalyst zawierajace sterownik ekranu i przy jakiejkolwiek wersji, juz w samej instalacji nie ma wyboru zainstalowania sterownika. Najczęściej jest do wyboru sterownik audio HDMI i menadzer instalacji AMD a sterownika ekranu brak. Sciagalem najrozniejsze wersje sterownikow i wszedzie to samo - brak sterownika. System mam swiezo po formacie i nadal jest tak samo. Mam Windows 7 64 bit. Proszę o pomoc. Czyscilem tez sterowniki programem do usuwania resztek sterowników, wszystko wyczyscilo i dalej to samo. Juz nie mam pomyslów. Przy sciagnieciu pliku 1 megowego ze strony amd (catalyst 12.4) który ma sam pobrac sterowniki wyskakuje komunikat "Nie można pobrać programu AMD Catalyst Mobility, ponieważ w komputerze jest zainstalowany niezgodny sprzęt lub oprogramowanie. Używasz nieobsługiwanej wersji sterownika karty graficznej. Skontaktuj się z producentem komputera przenośnego, aby uzyskać aktualizację sterownika karty." A na pewno mam dobra karte, wczesniej nie bylo takiego problemu. RE: Instalacja sterowników ATI Radeon 3470 HD - peciaq - 17.07.2012 10:32 Popraw brak polskich znaków w poście. -- Sterowniki spróbuj pobrać programem Slim Drivers. RE: Instalacja sterowników ATI Radeon 3470 HD - thermalfake - 20.07.2012 22:19 Jedna i niezmienna zasada, nie instalujemy sterowników referencyjnych w przypadku lapków. Tak od pewnego czasu wygląda komunikat, że nie można zainstalować paczki. |