Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Który z wymienionych programów antywirusowych uważasz za lepszy? - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Bezpieczeństwo Windows 7 (/bezpieczenstwo-windows-7-15-f)
+--- Wątek: Który z wymienionych programów antywirusowych uważasz za lepszy? (/ktory-z-wymienionych-programow-antywirusowych-uwazasz-za-lepszy-24991-t)

Który z wymienionych programów antywirusowych uważasz za lepszy? - Idanox - 15.07.2012 19:19

Microsoft Security Essentials czy Avast ?

RE: Który z wymienionych programów antywirusowych uważasz za lepszy? - sybic - 16.07.2012 09:20

Zaden Uśmiechnięty
Nie używam, bo program antywirusowy nosi cechy wirusa.

RE: Który z wymienionych programów antywirusowych uważasz za lepszy? - kuba@webqwerty - 17.07.2012 18:55

Używam avasta od 6 lat i nigdy mnie nie zawiódł.

RE: Który z wymienionych programów antywirusowych uważasz za lepszy? - Windows 77 - 18.07.2012 09:32

Ja używam Microsoft Security Essentials, bo nie przymula kompa, no i jak dla mnie jest dość skuteczny :]

RE: Który z wymienionych programów antywirusowych uważasz za lepszy? - peciaq - 18.07.2012 13:39

W swoim mam co prawda Nortona, ale w drugim kompie, w którym jest XP, używam właśnie MSE i też uważam że jest w porządku. Chociaż do Avasta nic nie mam. Uważam że są mniej więcej na równi te programy.

RE: Który z wymienionych programów antywirusowych uważasz za lepszy? - Paweloss - 06.08.2012 10:15

Z tych tutaj co wymieniłeś, żaden Uśmiechnięty Używam Eset'a