Jak zresetować programator w pralce? (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Hydepark (/hydepark-18-f) +--- Wątek: Jak zresetować programator w pralce? (rozwiązany) (/jak-zresetowac-programator-w-pralce-rozwiazany-24977-t) |
Jak zresetować programator w pralce? (rozwiązany) - peciaq - 14.07.2012 22:03 Spięcie mieliśmy, żarówka w lampce poszła a pralka w tym czasie prała i nagle przestała. Mama wyczytała w sieci że reset programatora mógłby pomóc, wie ktoś jak to zrobić? RE: Jak zresetować programator w pralce? - izaw - 14.07.2012 22:07 Spróbuj jak każdy komputerek. Wyłącz na jakiś czas zasilanie. Programatory zwykle nie mają pamięci stanu. RE: Jak zresetować programator w pralce? - peciaq - 14.07.2012 22:23 Dobra fałszywy alarm, moja głupia matka nie sprawdziła tego co się sprawdza w pierwszej kolejności - bezpieczników. Poznałem po tym, że lodówka podłączona do tego samego kontaktu dziwnym trafem też nie chodziła... RE: Jak zresetować programator w pralce? - Norbi - 15.07.2012 03:16 (14.07.2012 22:23)peciaq napisał(a): Dobra fałszywy alarm, moja głupia matka nie sprawdziła tego co się sprawdza w pierwszej kolejności - bezpieczników. Powtórzę raz jeszcze : Cytat: ............... moja głupia matka ......................... Zapytam tylko raz - czy Ty rozumiesz to co napisałeś ? Ale tak na 100% ? RE: Jak zresetować programator w pralce? - peciaq - 15.07.2012 03:19 Rozumiem w 100%, siedziała obok mnie jak to pisałem i dyktowała. Jeszcze jakieś uwagi? RE: Jak zresetować programator w pralce? - Norbi - 15.07.2012 03:27 (15.07.2012 03:19)peciaq napisał(a): Rozumiem w 100%, siedziała obok mnie jak to pisałem i dyktowała. Jeszcze jakieś uwagi? Oczywiście że tak - jeśli opisałeś w ten sposób swoją matkę to znaczy że nie masz żadnego szacunku do Jej osoby - proste jak drut. Mam tłumaczyć dalej ?? RE: Jak zresetować programator w pralce? - peciaq - 15.07.2012 03:31 Nie zrozumiałeś widzę że ona praktycznie to napisała. Miał to być żart, powiedziała coś w stylu: - Co, piszesz że twoja głupia matka nie sprawdziła bezpieczników? - Niee, no co ty - Hahaha, napisz tak ' Już rozumiesz? Jeśli nie, to do dalszej dyskusji zapraszam poprzez PW. Ten wątek jest już rozwiązany. Wątek rozwiązany. |