![]() |
Rozwiązany Problem z z połączeniem/włączeniem Steam - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Rozwiązany Problem z z połączeniem/włączeniem Steam (/problem-z-z-polaczeniem-wlaczeniem-steam-24939-t) |
Problem z z połączeniem/włączeniem Steam - Rapercena - 13.07.2012 11:11 Hejka, mam problem z Steamem , mianowicie bardzo często Steam nie chce mi sie włączyć = klikam jego ikonke i pojawia się ,, ŁĄCZENIE Z KONTEM STEAM ^....^ '' i tak w nieskończoność jest na pulpicie i nic dalej sie nie dzieje. By zrobić coś dalej musze wyłączyć go tylko za pomocą zakończenia procesu. To nie jest wina Internetu ani komputera bo sprzęt mam dobry. POMOCY. jak potrzebne jeszcze coś to pytać.... RE: Problem z z połączeniem/włączeniem Steam - peciaq - 13.07.2012 20:04 Może instalka Steam była po prostu uszkodzona? RE: Problem z z połączeniem/włączeniem Steam - Rapercena - 16.07.2012 11:49 nie pomogło ![]() Odp: Problem z z połączeniem/włączeniem Steam - slawektor - 16.07.2012 14:26 Pobierz jeszcze raz instalator, prawoklik myszy na nim i opcja napraw. Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2 |