Forumowy bash, czyli śmieszne teksty z windows7forum.pl - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Humor (/humor-25-f) +--- Wątek: Forumowy bash, czyli śmieszne teksty z windows7forum.pl (/forumowy-bash-czyli-smieszne-teksty-z-windows7forum-pl-24924-t) |
Forumowy bash, czyli śmieszne teksty z windows7forum.pl - Maxim128 - 12.07.2012 17:22 Witam! Zabawa z innego forum, wklejamy wypowiedzi które nas rozśmieszyły, oczywiście z Windows7Forum RE: Forumowy bash czyli smieszne teksty z Windows7Forum.pl - Magnetar - 17.09.2012 02:28 Na każdym zebraniu jest taka sytuacja że ktoś musi zacząć pierwszy... --------------------------------------------------------------------------- K*****OO: Brak sterownika PPPoE Padł mi twardy dysk i musiałem naturalnie zainstalować na nowo cały Windows 7. Teraz okazało się, że nie mogę przez kabel łączyć się z internetem bo nie mam sterownika PPPoE. Czy to możliwe? A jednak. Proszę o pomoc jak włączyć, uaktywnić lub zainstalować ten sterownik. Nigdzie go nie mogę znaleźć. THERMALFAKE: RE: Brak sterownika PPPoE Przez kabel czyli jak ? K*****OO: RE: Brak sterownika PPPoE Przez kabel. THERMALFAKE: RE: Brak sterownika PPPoE Ja się chyba nic więcej nie dowiem |