![]() |
Rozwiązany Foldery z Menu Start znikneły - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Rozwiązany Foldery z Menu Start znikneły (/foldery-z-menu-start-zniknely-24907-t) |
Foldery z Menu Start znikneły - Nekoboy6 - 11.07.2012 16:45 Witam, Mój problem polega na tym, iż foldery z Menu Start -> Wszystkie programy znikneły. Dziś rano po włączeniu komputera zauważyłem właśnie ten problem. Wczoraj usuwałem pare niepotrzebnych gier i programów, choć nie wiem czy to ma coś z tym wspólnego. Robiłem dziś również skan za pomocą programu ComboFix, który usunął jakieś wirusy. Próbowałem znaleźć podobne tematy na Google, lecz żadna z rad mi nie pomogła... Dziękuje za jakąkolwiek pomoc, Pozdrawiam RE: Foldery z Menu Start znikneły - Portator - 11.07.2012 16:48 Witaj. Zrób przywracanie systemu i zapomnij o istnieniu ComboFix - to bardzo zaawansowane i wyrafinowane narzędzie, które nie służy do czyszczenia systemu. RE: Foldery z Menu Start znikneły - Nekoboy6 - 11.07.2012 16:54 (11.07.2012 16:48)Portator napisał(a): Witaj. Zrób przywracanie systemu i zapomnij o istnieniu ComboFix - to bardzo zaawansowane i wyrafinowane narzędzie, które nie służy do czyszczenia systemu. Po skorzystaniu z programu nie zauważyłem żadnych problemów. Co do przywracania systemu, będzie w porządku jeśli przywróce system do wczorajszej nocy (usuwanie gier, itp)? RE: Foldery z Menu Start znikneły - peciaq - 11.07.2012 17:16 Musi być data sprzed namieszania Combofixem. RE: Foldery z Menu Start znikneły - Nekoboy6 - 11.07.2012 17:25 Komputer jest już po przywracaniu systemu, jak narazie wszystko działa okej, foldery w Menu Start również się pojawiły. Pozdrawiam |