Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Windows 7 hp pavilon - cd-rom nie czyta wszystkich płyt - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Hardware (/hardware-28-f)
+--- Wątek: Windows 7 hp pavilon - cd-rom nie czyta wszystkich płyt (/windows-7-hp-pavilon-cd-rom-nie-czyta-wszystkich-plyt-24899-t)

Windows 7 hp pavilon - cd-rom nie czyta wszystkich płyt - hajdi20 - 11.07.2012 13:39

Witam, potrzebuję pomocy. Kiedy do cd romu wkładam zwykłą płytkę cd z danymi bez problemu mogę wszystko odczytać, natomiast, kiedy chcę zainstalowac oryginalny program do projektowania cd-rom nie otwiera folderu i wysuwa tackę. Prosze szczegółowo pisać, co mam robić, bo nie znam się na rzeczy,a muszę jak najszybciej zainstalować program. Uśmiechnięty

RE: Windows 7 hp pavilon - cd-rom nie czyta wszystkich płyt - LadyInBlue - 11.07.2012 19:53

Mnie to wygląda na uszkodzoną płytę CD.

RE: Windows 7 hp pavilon - cd-rom nie czyta wszystkich płyt - jacek-placek - 12.07.2012 00:51

Sprawdź najpierw płytę na innym CD-ROOM- ie. Może jest tak, jak LiB napisała, że płyta jest uszkodzona.

RE: Windows 7 hp pavilon - cd-rom nie czyta wszystkich płyt - peciaq - 12.07.2012 01:59

Albo inne płyty oryginalne sprawdź na tym CD-ROM. Choć miałem już kiedyś taki przypadek, CD-ROM był uszkodzony i właśnie oryginalnych nie czytał. Dziwne to było i do dziś nie wiem, co było powodem takiej ciekawej awarii.