Nieudane odinstalowanie ADSL-USB Modem i aktualizacja sterownika - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Nieudane odinstalowanie ADSL-USB Modem i aktualizacja sterownika (/nieudane-odinstalowanie-adsl-usb-modem-i-aktualizacja-sterownika-24891-t) |
Nieudane odinstalowanie ADSL-USB Modem i aktualizacja sterownika - malcu89 - 10.07.2012 23:53 Witam. Nie mogę odinstalować urządzenia (ADSL-USB Modem). Po nacisnięciu odinstaluj nic sie nie dzieje. Urządzenie nie ma załadowanych żadnych sterowników. Również aktualizacja sterownika kończy się błedem. Podczas aktualizacji sterowników pojawia się komunikat "Nie można odnaleźć określonego pliku". Są to sterowniki od Sagem'a Fast800. Ponowna instalacja uaktualnia tylko USB ADSL Loader, a ADSL-USB Modem pozostaje bez zmian (czyli bez sterownika) Jak to naprawić? Windows 7 Pro x64. Pozdrawiam. RE: Odinstalowanie urządzenia. - DeeLoc - 11.07.2012 00:15 ściągnij CCleaner lub jakiś inny tego typu program i spróbuj usunąć ten sterownik właśnie tym programem. RE: Odinstalowanie urządzenia. - peciaq - 11.07.2012 00:40 Nie, nie. CCleanerem lepiej nie. Tutaj lepszy byłby jakiś 'mocniejszy' program, stricte do odinstalowywania. Advanced Uninstaller Pro albo Revo Uninstaller. RE: Odinstalowanie urządzenia. - DeeLoc - 11.07.2012 02:48 Ccleanera podałem jako przykład. Ja używam Tune up utilities, |