Jdownloader nie działa pod Windows 7 - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Jdownloader nie działa pod Windows 7 (/jdownloader-nie-dziala-pod-windows-7-2481-t) |
Jdownloader nie działa pod Windows 7 - JachuGd - 16.11.2009 12:13 Witam. Mam pewien problem . Zainstalowałem tego najnowszego jdownloadera na Windows 7 i jave 64-bitową kompatybilną z tym programem... sam program działa. Nie mam pojęcia dlaczego, ale szybkość transferu w nim jest strasznie wolna. Mam neta 1 mega i na starym kompie z XP ściągało mi na jdownloader, ale starszej wersji z szybkością ok. 120 kb/s , co jest zgode z tą prędkością neta. Teraz przez ten program szybkości się strasznie wahają, ale w granicach od 37 do 58 kb/s . Nie wiem czemu tak jest, bo przecież szybkość powinna być stabilna i o wiele większa. Jeśli ktoś mógłby mi pomóc to bardzo proszę o odpowiedzi. RE: Jdownloader nie działa pod Windows 7 - hej1988 - 16.11.2009 12:29 A sprawdzałeś transfer na przestrzeni np. dwóch, czy trzech dni ? Albo na różnych seriwsach :> Mi też czasem słabiej leci |