W koszu Creative Sound Blaster Tactic3D Wrath Wireless - problem z instalacją - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: W koszu Creative Sound Blaster Tactic3D Wrath Wireless - problem z instalacją (/creative-sound-blaster-tactic3d-wrath-wireless-problem-z-instalacja-24776-t) |
Creative Sound Blaster Tactic3D Wrath Wireless - problem z instalacją - theo92 - 06.07.2012 10:03 Witam! Po zainstalowaniu pobranych ze strony producenta sterowników chciałem przejść do Panelu Sterowania tych słuchawek. Przy próbie jego uruchomienia pojawił się komunikat, że komputer "nie wykrył urządzenia obsługiwanego przez aplikację". W Sprzęcie zauważyłem, że komputer słuchawki "widzi", ale nie ten model, a słuchawki SB WoW Wireless, których nigdy nie miałem - stąd moje szczególne zdziwienie. Przeinstalowanie sterowników nie pomaga. Za każdym razem gdy podłączam odbiornik słuchawek komputer rozpoczyna automatyczną instalację i instaluje je jako SB WoW Wireless. Co należałoby z tym fantem zrobić? Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję za pomoc! |