Problem z tapetą w Windows 7 Starter, błąd: "Brak pliku msiwwz32" po każdym włączeniu - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Problem z tapetą w Windows 7 Starter, błąd: "Brak pliku msiwwz32" po każdym włączeniu (/problem-z-tapeta-w-windows-7-starter-blad-brak-pliku-msiwwz32-po-kazdym-wlaczeniu-24567-t) |
Problem z tapetą w Windows 7 Starter, błąd: "Brak pliku msiwwz32" po każdym włączeniu - aisha66666 - 27.06.2012 03:41 Z góry przepraszam jeśli to zły dział. Mój problem polega na tym, że pewnego pięknego dnia mój antywirus wykrył pewien plik jako zainfekowany, usunęłam go i po sprawie. I to był mój błąd. Po restarcie komputera zamiast tła na tapecie (jakiegokolwiek) widnieje sobie czarny ekran i za chwilę wyskakuje błąd po każdym włączeniu: "Brak pliku msiwwz32.dll , System nie może odnaleźć odpowiedniego modułu" czy coś podobnego. No i się zaczęło, próbowałam zmienić tapetę i nic nie pomogło, ta sama śpiewka. Nie jestem jakimś zupełnym laikiem w sprawach komputera, jednak tu nie wiem zupełnie co robić. Jeśli to ważne, do zmiany tapety używam Starter Wallpaper Changer. Bardzo proszę o jakąkolwiek pomoc Problem z tapetą w Windows 7 Starter, błąd po każdym włączeniu: "Brak pliku msiwwz32. - rafal723 - 27.06.2012 13:15 Spróbuj odinstalować ten program, zrestartuj komputer i napisz czy jest O.K. ? Jeśli nie to zainstaluj program ponownie (na czysto - jak odinstalujesz to usuń dane z rejestru programem CCleaner i reset dopiero) . CCleaner 3.20.1750 |