![]() |
Facebook pozmieniał użytkownikom adresy e-mail - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Hydepark (/hydepark-18-f) +--- Wątek: Facebook pozmieniał użytkownikom adresy e-mail (/facebook-pozmienial-uzytkownikom-adresy-e-mail-24555-t) |
Facebook pozmieniał użytkownikom adresy e-mail - Portator - 26.06.2012 14:39 Facebook zmienił nasze ustawienia prywatności w serwisie. Podmienił w danych kontaktowych wszystkim swoim użytkownikom adres e-mail z preferowanego na swój, tzn. taki z domeny @facebook.com - alarmuje serwis niebezpiecznik.pl. ![]() Dotychczas w profilu użytkownika był widoczny taki adres e-mail, jaki sami wpisaliśmy i ustawiliśmy. Od kilku dni adresy z innych kont pocztowych domyślnie mają status ukrytych, a wyświetla się jedynie adres facebookowy, np. imie.nazwisko@facebook.com. Więcej tutaj. RE: Facebook pozmieniał użytkownikom adresy e-mail - peciaq - 26.06.2012 14:45 Mi jakoś nie zmienił. RE: Facebook pozmieniał użytkownikom adresy e-mail - winekBOT - 26.06.2012 15:04 Mi zmienił dwa miesiące temu ![]() RE: Facebook pozmieniał użytkownikom adresy e-mail - slawektor - 26.06.2012 16:08 peciaq Może dlatego że nie Masz oś czasu. Cytat:Każdy użytkownik serwisu społecznościowego powinien sprawdzić, czy domyślnie w swoim profilu nie został ustawiony adres e-mail w domenie @facebook.com. Aby cofnąć nieczystą zagrywkę społecznościowego giganta należy wejść na swój profil do zakładki „Zaktualizuj informacje” i na dole strony, w bloku „Dane kontaktowe” wybrać opcję edycji danych. Następnie odznaczyć opcję pokazywania jedynie słusznego adresu e-mail na osi czasu.Źródło: Dobre programy RE: Facebook pozmieniał użytkownikom adresy e-mail - peciaq - 26.06.2012 16:10 Mam oś czasu i mam swój e-mail ![]() Ja po prostu jestem zbyt fajny żeby mi taki numer wykręcili ![]() |