Rozwiązany Usługa nie uruchamia się automatycznie - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Rozwiązany Usługa nie uruchamia się automatycznie (/usluga-nie-uruchamia-sie-automatycznie-24403-t) |
Usługa nie uruchamia się automatycznie - bvv - 19.06.2012 11:48 Mam problem. Utworzyłem sobie wirtualna maszynę do celów szkoleniowych (przy użyciu VMware Playera). Mam na niej zainstalowane m.in. bazy Oracle, w skład których wchodzi kilka usług, które powinny się uruchamiac przy starcie systemu. Niestety dwie z nich, jak to w życiu bywa, najważniejsze, nie włączają się, mimo iż są ustawione na tryb automatyczny. Gdzie indziej działa bez zarzutu. Spotkał się ktoś z Was z czymś takim? Jest jakiś sposób żeby wymusic start usług przy starcie systemu? BVV RE: Usługa nie uruchamia się automatycznie - bvv - 10.08.2012 21:20 Problem rozwiązany. Nie wyłączyłem firewalla i kontroli kont przed instalacją. Wygląda na to, że to był problem. BVV Usługa nie uruchamia się automatycznie (rozwiązany) - peciaq - 10.08.2012 23:02 Wątek rozwiązany. |