Po wyjęciu płyty z napędu w Mój komputer pozostaje etykieta - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Po wyjęciu płyty z napędu w Mój komputer pozostaje etykieta (/po-wyjeciu-plyty-z-napedu-w-moj-komputer-pozostaje-etykieta-24367-t) |
Po wyjęciu płyty z napędu w Mój komputer pozostaje etykieta - Pysiak - 17.06.2012 21:08 Witam Serdecznie, mam pewien problem z moim CD-ROMem mianowicie kiedy włożę płytę, a później ją wyjmę to etykieta nadal jest wyświetlana, wygląda to tak: w trakcie wykonywania screena płyty nie było już w napędzie, a etykieta nadal pozostała Jest to strasznie denerwujące, bardzo bym prosiła o pomoc Dziękuję RE: CD-ROM i pozostająca etykieta po wyjęciu płyty - peciaq - 18.06.2012 11:48 Po odświeżeniu wciąż to samo? RE: CD-ROM i pozostająca etykieta po wyjęciu płyty - thermalfake - 18.06.2012 13:22 Czy przez przypadek nie używasz oprogramowania Roxio ? RE: CD-ROM i pozostająca etykieta po wyjęciu płyty - Pysiak - 18.06.2012 17:28 Niestety po odświeżeniu jest to samo... thermalfake, nie używam tylko BurnAware |