Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Problem z zainstalowaniem systemu Windows 7 w jakikolwiek sposób - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Forum (/forum-1-f)
+--- Dział: Kosz (/kosz-3-f)
+--- Wątek: Problem z zainstalowaniem systemu Windows 7 w jakikolwiek sposób (/problem-z-zainstalowaniem-systemu-windows-7-w-jakikolwiek-sposob-24355-t)

Problem z zainstalowaniem systemu Windows 7 w jakikolwiek sposób - piodur19 - 16.06.2012 23:25

witam

mam następujący problem. Posiadam na płycie Windows 7 32 bit u mnie chodzi bez problemu, mam również botowalnego pendrive z windowsem 7 i jest taki problem że u brata na kompie chciałem zainstalować Windows 7 i DVD w ogóle nie odczutuje tej płyty pod windowsem XP gdy zrobie restart kompa i ustawie na botowalny dysk DVD instalacja Win 7 nie chce sie załączyć, tak samo jest z pendrivem botowalnym jak zmienie wbiosie zeby czytało USB też nie chce sie włączyć instalacja Win 7 co jest zgrane ? Przypominam ze u mnie z płyty jak i z USB instalowałem i wszystko śmigało jak należy.

Proszę o pomoc

RE: Problem z zainstalowaniem systemu Windows 7 w jakikolwiek sposób - peciaq - 17.06.2012 00:13

Skąd masz te systemy?

RE: Problem z zainstalowaniem systemu Windows 7 w jakikolwiek sposób - piodur19 - 17.06.2012 06:56

z neta Uśmiechnięty

RE: Problem z zainstalowaniem systemu Windows 7 w jakikolwiek sposób - thermalfake - 17.06.2012 11:31

Pomijając fakt piractwa i złamania regulaminu jak się pisze wątek oczywistością jest przede wszystkim podanie konfiguracji sprzętowej.