![]() |
Sterownik AMD Driver przestał działać ale odzyskał sprawność - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +---- Dział: Sterowniki (/sterowniki-17-f) +---- Wątek: Sterownik AMD Driver przestał działać ale odzyskał sprawność (/sterownik-amd-driver-przestal-dzialac-ale-odzyskal-sprawnosc-24244-t) |
Sterownik AMD Driver przestał działać ale odzyskał sprawność - Theskorpionero - 11.06.2012 22:02 Witam, z tej strony Theskorpionero Mój problem wygląda następująco włączam sobie powiedzmy gierkę o nazwie Darkspore bądź Battle Field 3 gram tak z 5 minut i nagle grafika się zwiesza robię się czarny ekran pokazuje mi komunikat "Sterownik AMD Driver przestał działać ale odzyskał sprawność" Potem muszę kompa zrestartować... To jest drażniące Uprzedzam iż mój komputer odpowiada wymaganiom tych gier. Proszę o pomoc i dziękuję Kontakt Skype : Nightclaw3 RE: Sterownik AMD Driver przestał działać ale odzyskał sprawność - peciaq - 12.06.2012 09:41 Próbowałeś zaktualizować albo przeinstalować sterownik graficzny? RE: Sterownik AMD Driver przestał działać ale odzyskał sprawność - thermalfake - 12.06.2012 10:40 Zapewnić dobre chłodzenie grafice a także ją przeczyścić. Sprawdzić temperatury i zaaplikować aktualny sterownik. Dobrze by było sprawdzić także miernikiem napięcia zasilacza. A jeśli wszystko jest ok to trzeba zagłębić się się w podgląd zdarzeń systemu. RE: Sterownik AMD Driver przestał działać ale odzyskał sprawność - Theskorpionero - 12.06.2012 15:19 znaczy chłodzenie mam dobre karta nie miewa więcej niż 61 stopni a co do przeinstalowania to próbowałem ale to nic nie dało komputer błyszczy czystością |