Ciągłe zacinanie się komputera - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: Ciągłe zacinanie się komputera (/ciagle-zacinanie-sie-komputera-24076-t) |
Ciągłe zacinanie się komputera - sek550ics - 02.06.2012 17:49 Witajcie. Mam wielki problem. Komputer ciągle się zacina, na parę sekund. Czasami zacinka trwa nawet kilka minut. Przy przeglądarce, muzyce, pisaniu. Nie mogę posłuchać nawet piosenki do końca, bo co najmniej 3 razy się zatnie komputer na parę sekund. Nawet nie pytajcie, ile się namęczyłem, by tu wejść i to napisać, tak mi się tnie komputer. AMD Phenom II 3.0 GHz ram 4 gb dysk 1 tb ATI Radeon HD 5750. Nigdy problemów tego typu nie miałem. Co się dzieje? Pozostaje tylko serwis? RE: Ciągłe zacinanie się komputera - mateuszwojdas - 02.06.2012 17:56 Ja bym spróbował go odkurzyć, albo jeżeli nie masz zainstalować wszystkie aktualizacje. RE: Ciągłe zacinanie się komputera - sek550ics - 02.06.2012 18:02 Co ciekawe podczas zacinki MYSZKA CAŁY CZAS DZIAŁA. Komputer w sumie miesuac temu odkurzany, ale zaraz zrobie. Systemu nie aktualizowalem, bo boję sie. W końcu jest to wersja z neta. Karta graficzna sterowniki w miarę świeże. |