![]() |
Czy kolega może mi wykraść hasło przez Wi-Fi? (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Hydepark (/hydepark-18-f) +--- Wątek: Czy kolega może mi wykraść hasło przez Wi-Fi? (rozwiązany) (/czy-kolega-moze-mi-wykrasc-haslo-przez-wi-fi-rozwiazany-24058-t) |
Czy kolega może mi wykraść hasło przez Wi-Fi? (rozwiązany) - MrDanio - 01.06.2012 20:45 Jeżeli zalogowałem się na forum poprzez Wi-Fi kolegi to jest jakaś możliwość, aby w jakiś sposób wykradł mi hasło lub monitorował laptopa ? PS. Jest dobrym informatykiem ![]() RE: Czy kolega może mi wykraść hasło przez Wi-Fi? - Nostromo - 01.06.2012 22:13 Zależy jak daleko posunąłeś się w udostępnianiu plików i folderów, czy masz włączoną ochronę hasłem, jak blisko dopuściłeś kolegę(fizycznie) do swojego komputera, itd. Jeżeli jest dobrym(hakerem)... informatykiem i wie czego chce, a macie wspólny net to jest spore prawdopodobieństwo, że tak. RE: Czy kolega może mi wykraść hasło przez Wi-Fi? - MrDanio - 02.06.2012 13:26 Dostępu fizycznego nie ma. Chodzi mi tylko o jednorazowe połączenie przez Wi-Fi i wejście na forum, nic poza tym. RE: Czy kolega może mi wykraść hasło przez Wi-Fi? - Nostromo - 02.06.2012 15:37 Zerknij na Jak złamać hasło - wszystko co musisz wiedzieć, Jak wykraść komuś hasła w 30 sekund dzięki przeglądarce Firefox?, to tylko przedsmak tego co może zrobić dobry ...informatyk z odpowiednimi narzędziami w ręce Łamanie haseł - Najnowsze Programy, wie jak z nich korzystać, oczywiście lekceważy prawo i nie ma za grosz etyki. RE: Czy kolega może mi wykraść hasło przez Wi-Fi? - MrDanio - 02.06.2012 16:21 To ja lepiej zmienię hasło na swoim internecie ![]() Wątek rozwiązany. |