Problem z poprawnym dokończeniem formatowania dysku z powodu błędu - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Hardware (/hardware-28-f) +--- Wątek: Problem z poprawnym dokończeniem formatowania dysku z powodu błędu (/problem-z-poprawnym-dokonczeniem-formatowania-dysku-z-powodu-bledu-24051-t) |
Problem z poprawnym dokończeniem formatowania dysku z powodu błędu - Jasior - 01.06.2012 17:02 WItam! komputer od jakiegoś czasu strasznie mi muli, wyłącza się itp. koleżka poradził mi abym go sformatował (rzeczywiście jest dość zaśmiecony) wiech chciałem to zrobić. Stworzyłem partycje na której zainstalowałem system Windows 7, przełączyłem się na niego i próbuje sformatować ten pierwszy dysk. Wyskakuje mi błąd 'system windnows nie był w stanie dokończyć formatowania' . Co robić? pomocy ... RE: Problem z poprawnym dokończeniem formatowania dysku z powodu błędu - szymnax - 03.06.2012 10:26 Formatuj z poziomu instalacji systemu. |