Rozwiązany Z plikiem nie jest skojarzony program umożliwiający wykonanie tej czynności - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Rozwiązany Z plikiem nie jest skojarzony program umożliwiający wykonanie tej czynności (/z-plikiem-nie-jest-skojarzony-program-umozliwiajacy-wykonanie-tej-czynnosci-24016-t) |
Z plikiem nie jest skojarzony program umożliwiający wykonanie tej czynności - kamil1948ksg - 30.05.2012 16:11 Witam. Od 2 dni wyskakuje mi taki problem ,że nie potrafi skojarzyć danego pliku. Dzieje się to wtedy gdy np:chcę odpalić POMOC w Microsoft Security Essentials . Co do tego czasu próbowałem sam sobie pomóc : -przywracanie systemu -rozwiązywanie problemów przez System No i nie wiem czym to może być spowodowane. RE: Z plikiem nie jest skojarzony program umożliwiający wykonanie tej czynności. - thermalfake - 30.05.2012 19:34 Mniejszej miniatury się nie dało ? RE: Z plikiem nie jest skojarzony program umożliwiający wykonanie tej czynności. - kamil1948ksg - 30.05.2012 19:58 Pisze tam dokładnie tak: Z plikiem tym nie jest skojarzony program umożliwiający wykonanie tej czynności.Zainstaluj taki program lub,jeśli jest już zainstalowany,utwórz skojarzenie,używając apletu Programy domyślne w Panelu sterowania. Próbowałem dziś jeszcze raz zainstalować Microsoft Sec.Ess. i dalej to samo. Wyskakuje mi to,że gdy przyciskam na gadżet (pogody w celu zmienia lokalizacji) RE: Z plikiem nie jest skojarzony program umożliwiający wykonanie tej czynności. - Nostromo - 30.05.2012 21:35 Z jakiej przeglądarki internetowej korzystasz? Z twoją przeglądarką skojarz rozszerzenia .htm .html .shtml .xht .xhtml Panel sterowania>programy domyślne>Ustaw programy domyślne>twoja przeglądarka wybierz albo ustaw ten program jako domyślny albo ustaw ręcznie. RE: Z plikiem nie jest skojarzony program umożliwiający wykonanie tej czynności. - kamil1948ksg - 31.05.2012 18:30 Firefox Wszystko Ok . Co jest przyczyną tego błędu? |