![]() |
Jak naprawić podświetlenie ikon paska zadań - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Jak naprawić podświetlenie ikon paska zadań (/jak-naprawic-podswietlenie-ikon-paska-zadan-23839-t) |
Jak naprawić podświetlenie ikon paska zadań - zajacp1 - 21.05.2012 17:44 Witajcie, mam dziwny błąd z paskiem zadań, wydaje mi się, że błąd występuje po stronie samego systemu ( na starym komputerze ten błąd też występował), mianowicie chodzi mi o to, że czasami ( po dłuższym użytkowaniu systemu ) po najechaniu na jakąś ikonkę w Win 7 pozostaje pod nią podświetlenie, pomimo, że myszka jest dużo dalej. Oto ten efekt: ![]() Podświetlenie zostało pod ikoną SA-MP. Wiecie może jak tego się pozbyć? Może w którejś aktualizacji jest poprawka, ale pytam się was, żeby sobie za bardzo nadziei nie robić. Jeśli umieściłem wpis w złym dziale, proszę przenieść. P.S. Kolejny przykład: ![]() |