W koszu Problem z połączeniem dwóch laptopów w sieci Wi-Fi - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1-f) +--- Dział: Kosz (/kosz-3-f) +--- Wątek: W koszu Problem z połączeniem dwóch laptopów w sieci Wi-Fi (/problem-z-polaczeniem-dwoch-laptopow-w-sieci-wi-fi-23755-t) |
Problem z połączeniem dwóch laptopów w sieci Wi-Fi - rafgrzeg - 17.05.2012 20:01 Szanowni koledzy to mój pierwszy post bo i pierwszy raz mam problem z windowsem :)) Mam w domu internet z sieci orange i router netgear n150. Pc chodzi po lanie bez problemu, asus eee 1005 działa w wifi i również nie ma problemu. Natomiast od poniedziałku męczę się z nowym laptopem Samsung Np300e5 Po włączeniu laptop złapał sieć - byłem tuż przy routerze i wszystko działało. Następnego dnia już sieci nie było. Po kablu wszystko jest ok. Czytałem, kombinowałem, wprowadziłem na stałe adres ip, dns, itd. I nic na samsungu cały czas nie działa internet - w sieciach jest połączenie. Błagam o pomoc, bo mnie coś trafi. |