![]() |
Pytanie o przelewy w PayPal - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Hydepark (/hydepark-18-f) +--- Wątek: Pytanie o przelewy w PayPal (/pytanie-o-przelewy-w-paypal-23752-t) |
Pytanie o przelewy w PayPal - krzychu93 - 17.05.2012 19:01 Witam. Właśnie założyłem konto PayPal i rozumiem jak zasilić swoje konto, jak przelać z PP na konto bankowe, ale nigdzie nie mogę znaleść odpowiedzi na pytanie: Jak przelać pieniądze z konta bankowego na nie moje konto PayPal? Jest taka możliwość przy koncie osobistym? RE: PayPal - thermalfake - 17.05.2012 21:45 Już od jakiegoś czasu nie używam PP ale na moje rozumowanie do wykonania przelewu tym bardziej za granicę potrzebujesz numer konta, numer iban/swift a czegoś takiego nie ma na wirtualnym PP (masz podczepione faktyczne konto przy użyciu karty debetowej np visa classic). RE: PayPal - krzychu93 - 17.05.2012 21:59 Mi chodzi o to czy jest możliwość żeby ktoś wpłacił na moje konto PP przez normalny przelew bankowy czy coś w tym rodzaju. Czy ta druga osoba też musi mieć PP? RE: Pytanie o przelewy w PayPal - thermalfake - 17.05.2012 23:06 W takim bądź razie nie rozumiesz idei PayPal'a. Żebyś miał środki na koncie do dalszych przelewów PP, inna osoba z normalnego konta robi przelew na Twoje konto bankowe powiązane z kartą, której dane udostępniasz PayPalowi. |