![]() |
Tworzenie obrazu dysku w Windows 7 - błąd - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Bezpieczeństwo Windows 7 (/bezpieczenstwo-windows-7-15-f) +--- Wątek: Tworzenie obrazu dysku w Windows 7 - błąd (/tworzenie-obrazu-dysku-w-windows-7-blad-2371-t) |
Tworzenie obrazu dysku w Windows 7 - błąd - quilkhak - 12.11.2009 09:52 Tak jak inni (z tego co widzę) mam problem z backupem Windows 7. Chciałem zrobić obraz systemu na płytach DVD i nie daje rady, paseczek wykonania dochodzi do ok 80% i wyskakuje niezidentyfikowany na stronie microsoftu błąd. Płytka oczywiście jest w polowie nagrana i do wyrzucenia po takim zabiegu. Spotkaliście się z tym? Porobić jakieś skrinszoty? Jakieś pomysły ? ![]() RE: Tworzenie obrazu dysku w Windows 7 - błąd - HrabiaHodon - 21.11.2009 09:20 Jaki to niezidentyfikowany błąd? Może być zapodał screena ale kod błędu jeśli jest wyświetlony. RE: Tworzenie obrazu dysku w Windows 7 - błąd - slawektor - 21.11.2009 11:27 Nie mogę znaleźć tego posta, była w nim podobna sytuacja i okazało się że to wina płyt, wiec jeżeli możesz to zobacz nagrywanie ale na płycie innej marki. RE: Tworzenie obrazu dysku w Windows 7 - błąd - trixo - 21.11.2009 13:46 Witam , zgodzę się ze slawektor jest to wina płyt DVD . Sprobuj z inna marka DVD cd , powinno funkcjonować , ja takie sam problem posiadałem niegdyś z Vista , ale inny marka DVD rozwiązała mi ten problem ![]() Pozdrawiam Trixo RE: Tworzenie obrazu dysku w Windows 7 - błąd - Bekon - 15.06.2010 01:48 Od Siebie dodam że DVD -R firmy TDK mniej więcej 1zł za płytę wystarczą wypal najlepiej za pomocą ImBburn mały, dobry, wygodny, darmowy, pakiet językowy pl na stronie http://www.imgburn.com/ obsługuje dane sub-kanałowe, Pobierz program >TU KLIK Prędkość nagrywania ustaw na x4 do x8 więcej nie ma co. Przed wypalaniem w programie możesz przetestować nośnik, i zweryfikować dane po nagraniu *(długo trwa). Pozdrawiam. ![]() |