Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Windows 7 starter obcina chowa po za ekran programy - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Forum (/forum-1-f)
+--- Dział: Kosz (/kosz-3-f)
+--- Wątek: Windows 7 starter obcina chowa po za ekran programy (/windows-7-starter-obcina-chowa-po-za-ekran-programy-23679-t)

Windows 7 starter obcina chowa po za ekran programy - bos - 14.05.2012 23:26

Witam serdecznie jeśli był taki temat na forum to przepraszam a teraz do rzeczy mam takiego netbooka

NP-N102S-B01PL

wraz z Windows 7 starter i przy probie ustawienia komputera do pracy napotkałem pierwszy problem instaluje program i po zainstalowaniu widzę ze ucina czyli połowa programu jest za oknem od rana internet przekopuje bez heppy endu nic nie pomaga zmiana rozdzielczości ekranu oraz po podłączeniu pod monitor obraz jest w formie panoramicznej jak i tez ucina obraz nie potrafię na pełen ekran ustawić obrazu dodam ze od 4 dni mam tego Windows 7 starter przesiadka z XP proszę pomoc możne jakiś poradnik jak ustawić poprawnie Windows ten za każda pomoc będę wdzięczny

RE: Windows 7 starter obcina chowa po za ekran programy - thermalfake - 16.05.2012 14:15

Starter był instalowany na czysto jako goły czy jako system fabryczny ze sterownikami. ?
Rozdzielczość ekranu jest uzyskana natywna 1024x600 czy inna ?

RE: Windows 7 starter obcina chowa po za ekran programy - Portator - 16.05.2012 15:23

Czy ta przypadłość dotyczy tylko jednego programu, czy innych również.
A jak wyświetla się pulpit i okna exploratora?