Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety •
Problem z odtwarzaniem filmów w serwisie youtube - Wersja do druku

+- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl)
+-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f)
+--- Dział: Software (/software-27-f)
+--- Wątek: Problem z odtwarzaniem filmów w serwisie youtube (/problem-z-odtwarzaniem-filmow-w-serwisie-youtube-23632-t)

Problem z odtwarzaniem filmów w serwisie youtube - Popiolek - 12.05.2012 14:37

Cześć Uśmiechnięty
Już od jakiegoś czasu drażni mnie fakt, że gdy włączę filmik na YouTube i zatrzymam jego odtwarzanie to automatycznie przestaje się dalej ładować. Wcześniej tak robiłem, że włączałem film, zatrzymywałem i sobie szedłem robić, wracałem i był załadowany. A teraz ładuje się wtedy i tylko wtedy kiedy jest odtwarzany. Jakiś sposób? Korzystam z GoogleChrome (18.0.1025.168) Wybaczcie nazwę tematu ale nie wiedziałem jak to scharakteryzować. Uśmiechnięty

RE: Google chrome odtwarzanie filmów youtube - thermalfake - 14.05.2012 18:07

Zachowaj profil użytkownika przeglądarki (google chrome backup lub synchronizacja z kontem gmail), następnie usuń pliki cookie a potem przeinstaluj chrome'a (najlepiej używając Revo Uninstaller).

RE: Problem z odtwarzaniem filmów w serwisie youtube - Popiolek - 16.05.2012 18:23

Na początku pomogło, ale znowu ten sam problem.

RE: Problem z odtwarzaniem filmów w serwisie youtube - MrDanio - 16.05.2012 18:46

Ja mam to samo. Czasami się ładuje a czasami nie.

Może teraz tak zrobili ?

RE: Problem z odtwarzaniem filmów w serwisie youtube - Popiolek - 16.05.2012 18:53

Szukałem trochę i niektórzy piszą, że: "Cześć transferu może być teraz przekazana Google + i dlatego tak jest."