![]() |
Jak informować rodziców o złych ocenach - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Inne (/inne-11-f) +--- Dział: Humor (/humor-25-f) +--- Wątek: Jak informować rodziców o złych ocenach (/jak-informowac-rodzicow-o-zlych-ocenach-23572-t) |
Jak informować rodziców o złych ocenach - LadyInBlue - 09.05.2012 20:12 Jest to poradnik opracowany przez grupę studentów IV roku psychologii oparty na ich wiedzy i własnych doświadczeniach. Niepokoić może jedynie fakt, że psychologię studiują już dziewiąty rok... ![]() 1. Łączenie złej wiadomości z jeszcze gorszą wiadomością "Zobacz tato, jaka powódź w Teksasie. Co przy takim nieszczęściu znaczy jeden mierny z matmy. Pikuś!" 2. Łączenie złej wiadomości z dobrą wiadomością "Oj mamo, no mam tego miernego z matmy. Ale za to jestem w ciąży!" 3. Metoda hobbystyczna "Tato, w zoologicznym są twoje ulubione rybki! Aha, a z matmy mam jednak mierny". 4. Metoda na przestraszenie "Mama, nie zdałem matmy! Jedynka! He he, żartowałem. Mierny". 5. Metoda porównawcza "Z matmy jest co prawda mierny, ale za to piątka z WF-u!" RE: Jak informować rodziców o złych ocenach - thermalfake - 09.05.2012 21:33 Bardzo interesująca druga metoda ![]() RE: Jak informować rodziców o złych ocenach - Maxim128 - 10.05.2012 12:35 Taa.... Moja matka i tak by wybuchła, gdyby usłyszała słowo "mierny ![]() RE: Jak informować rodziców o złych ocenach - MrDanio - 10.05.2012 16:28 Przydałoby się więcej metod, bo te wszystkie to ja sam sobie już wymyśliłem ![]() |