Rozwiązany Problem ze sterownikami do obsługi USB (rozwiązany) - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Software (/software-27-f) +--- Wątek: Rozwiązany Problem ze sterownikami do obsługi USB (rozwiązany) (/problem-ze-sterownikami-do-obslugi-usb-rozwiazany-2352-t) |
Problem ze sterownikami do obsługi USB (rozwiązany) - kris6565 - 11.11.2009 20:54 Witam, mam pewien problem zainstalowałem sobie niedawno Windows 7 i wszystko jest ok oprócz tej jednej aczkolwiek najważniejszej dla mnie rzeczy jak podłączam przykładowo pendriva albo telefon bądź dyktafon do komputera wyświetla mi się napis "instalowanie oprogramowania sterownika urządzenia" a po chwili "nie powodzenie instalacji oprogramowania sterownika urządzenia" jak biorę w menadżer urządzeń na te urządzenie to wyświetla się "Sterowniki tego urządzenia nie są zainstalowane. (Kod 28) Odmowa dostępu. Aby znaleźć sterownik dla tego urządzenia, kliknij opcję Aktualizuj sterownik." a więc klikam na aktualizacje i wyskakuje komunikat "system Windows ustalił, że oprogramowanie sterownika dla tego urządzenia jest aktualne" Nie wiem co robić POMOCY!! dodam, że jak podłączyłem blutootha pod usb to zainstalował jakiś sterownik i działa akurat to więc raczej nie jest wina usb Błagam o pomoc. RE: problem ze sterownikami USB - slump - 12.11.2009 01:45 Kolego ściągnij DriverMax on Ci pomoże dobrać sterowniki i zidentyfikować nieznany sprzęt. Jest darmowy i legalny. RE: problem ze sterownikami USB - kris6565 - 12.11.2009 19:17 Aha no dobra pobrałem go ale jak się nim obsługiwać, który sterownik odpowiada za usb??? To jak ktoś wie co zrobić?? RE: problem ze sterownikami USB - slump - 15.11.2009 21:33 Proszę: http://windows7forum.pl/szukanie-aktualizacja-sterownikow-oraz-identyfikacja-nieznanego-sprzetu-porada-t-2465.html#pid12201 RE: problem ze sterownikami USB - kris6565 - 15.11.2009 22:36 Spoko już wiem jak się tym obsługiwać wielkie dzięki, a który sterownik odpowiada za usb??? RE: problem ze sterownikami USB - slump - 15.11.2009 22:42 Zrób screena z tym co znalazł a Ci powiem bo bez danych nie jestem w stanie. A poza tym jak zainstalujesz lub zaktualizujesz sterowniki tamtym programem to i usb Ci dogra RE: problem ze sterownikami USB - kris6565 - 15.11.2009 22:50 Działa! Wreszcie dziekuje za pomoc |