![]() |
Jaki najlepszy program do wirtualnych pulpitów pod win7? - Wersja do druku +- Windows 7 Forum: konfiguracja, optymalizacja, porady, gadżety • (https://windows7forum.pl) +-- Dział: Pomoc i wsparcie, Windows 7 (/pomoc-i-wsparcie-windows-7-26-f) +--- Dział: Konfiguracja i optymalizacja Windows 7 (/konfiguracja-i-optymalizacja-windows-7-9-f) +--- Wątek: Jaki najlepszy program do wirtualnych pulpitów pod win7? (/jaki-najlepszy-program-do-wirtualnych-pulpitow-pod-win7-23342-t) |
Jaki najlepszy program do wirtualnych pulpitów pod win7? - Forseti - 27.04.2012 13:34 Pracuję na Win7 Professional x64 sp1 i potrzebuję programu do wirtualnych pulpitów. Wiem że jest sporo tego ale czy jest jakiś który oferowałby opcje ustawienia innej kompozycji na każdym z pulpitów? Dość fajny jest CubeDesktop Pro 1.4.0 ale on czegoś takiego nie oferuje albo nie wiem jak to ustawić ![]() ![]() RE: Wirtualne pulpity - latirro - 27.04.2012 20:04 Cube Desktop jest jednym z najlepszych tego typu na winde, ale nie ma chyba tak mocno ingerującego programu abyś mógł ustawić inną kompozycję na każdy ekran, co najwyżej inne tapety i chyba skróty na pulpitach były, dawno już nie korzystałem z tej aplikacji ![]() RE: Jaki najlepszy program do wirtualnych pulpitów? - Forseti - 27.04.2012 21:40 Tak wiem. Skoro "bawiłeś" się trochę Cube'm to może jeszcze podpowiesz mi czemu nie działa opcja możliwości ustawienia własnych ikon danego pulpitu? Z tapetkami jest OK a ikonki nie chcą być posłuszne ![]() RE: Jaki najlepszy program do wirtualnych pulpitów pod win7? - latirro - 28.04.2012 11:49 akurat ikonami się nie bawiłem, ale poszukaj jakiś opisów na necie ![]() ![]() |